Pentru o petrecere memorabila!
Tel / WhatsApp
Nunta, Botez sau petrecere corporate!

Taxi PhotoBooth Iasi

Taxi Photo Booth

Taxi Photobooth Iasi este un tip de fotocabina mobilă, care poate fi închiriată pentru diferite evenimente, precum nunți, petreceri, botezuri sau alte ocazii speciale. În loc să fie amplasată într-un spațiu fix, fotocabina este montată pe un vehicul, de obicei o mașină retro sau un VW Bus, ceea ce permite deplasarea ușoară între locațiile evenimentului.

Taxi Photobooth oferă o experiență distractivă pentru invitați, care pot să se pozeze și să se distreze cu diferite obiecte de recuzită, cum ar fi palarii, ochelari sau peruci. Fotografiile realizate pot fi imprimante instantaneu, astfel încât invitații să le poată păstra drept amintire sau pot fi salvate și descărcate ulterior în format digital.

Taxi Photobooth este o alegere populară pentru evenimente, deoarece oferă o modalitate distractivă și originală de a crea amintiri de neuitat și de a distra invitații.

Taxi Photobooth Iasi
Taxi Photobooth Iasi

La ce evenimente se potriveste Taxi Photobooth Iasi?

Taxi Photobooth este potrivit pentru o varietate de evenimente, inclusiv:

  1. Nunti: Este o adaugare distractiva la o petrecere de nunta, pentru ca invitatii pot sa isi faca poze amuzante in costum sau in rochii elegante.
  2. Petreceri de botez: Fotografiile realizate cu Taxi Photobooth sunt o modalitate excelentă de a păstra amintiri din evenimentul special al botezului.
  3. Petreceri de aniversare: Ofera o modalitate distractiva de a sarbatori o aniversare sau o alta ocazie speciala.
  4. Evenimente corporate: Taxi Photobooth poate fi utilizat si la evenimente corporate, cum ar fi conferinte, lansari de produse sau petreceri de Craciun, pentru a oferi o modalitate distractiva de a crea o atmosfera relaxata si de a realiza poze cu colegii.

In general, Taxi Photobooth Iasi este potrivit pentru orice eveniment care doreste sa ofere o experienta distractiva si originala invitatilor.

Nunta, botez, aniversare sau petrecere corporate

Preturi Taxi Photobooth Iasi

Taxi Photobooth 4 ore

1400 Lei
Fotografii nelimitate, de calitate premium.
Template-uri personalizate, în funcție de tipul evenimentului și de dorințele dumneavoastră.
Accesorii variate și amuzante, personalizate la cerere.
Asistență specializată permanentă, pe toată durata evenimentului.
Magneți, Stick personalizat, în funcție de pachetul pentru care optați

Taxi Photobooth 6 ore

1800 Lei
Fotografii nelimitate, de calitate premium.
Template-uri personalizate, în funcție de tipul evenimentului și de dorințele dumneavoastră.
Accesorii variate și amuzante, personalizate la cerere.
Asistență specializată permanentă, pe toată durata evenimentului.
Magneți, Stick personalizat, în funcție de pachetul pentru care optați

De ce sa aleg Taxi Photobooth Iasi ?

Există mai multe motive pentru a alege un taxi photobooth pentru evenimentul tău. Iată câteva dintre ele:

  1. Originalitate. Taxi photobooth-ul este un concept inovator și original care poate aduce un element de distracție și surpriză la evenimentul tău. O astfel de atracție va fi cu siguranță remarcată de către participanți și va ajuta la crearea unei amintiri memorabile.
  2. Mobilitate. Taxi photobooth-ul este portabil și poate fi plasat oriunde dorești, astfel încât să se potrivească cu spațiul evenimentului tău. Poți muta taxi photobooth-ul în diferite locații în cadrul evenimentului, oferind astfel participanților mai multe opțiuni de a face fotografii.
  3. Atmosferă interactivă. Taxi photobooth-ul oferă o atmosferă interactivă pentru participanți, care pot experimenta și să ia fotografii într-un cadru unic și distractiv. De asemenea, acesta poate fi personalizat cu diferite teme și accesorii pentru a se potrivi cu tema evenimentului.
  4. Fotografiile instantanee. Taxi photobooth-ul oferă posibilitatea de a realiza fotografii instantanee, pe care participanții le pot lua acasă ca și amintire a evenimentului. De asemenea, aceste fotografii pot fi partajate online cu ușurință prin intermediul social media, astfel încât și ceilalți să poată vedea cum a fost evenimentul.
  5. Flexibilitate. Taxi photobooth-ul poate fi utilizat în diferite tipuri de evenimente, de la nunți și petreceri de botez până la evenimente corporative și lansări de produs. Acesta poate fi personalizat și adaptat în funcție de cerințele evenimentului, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru clienți.

Toate acestea fac din taxi photobooth o opțiune interesantă pentru orice tip de eveniment, oferind o experiență unică și distractivă pentru toți participanții.

Alte tipuri de servicii pentru evenimente

Oferim prețuri si oferte competitive pentru serviciile lor de photobooth, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență excelentă la un preț accesibil.  Compania poate fi disponibilă la o gamă largă de evenimente, inclusiv nunți, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, zile onomastice, lansări de produs și multe altele.

Mai mult decat atat iti putem confirma disponibilitatea pentru orice serviciu din lista de mai sus instant. Asadar va invitam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru orice intrebare suplimentare referitoare la serviciile noastre premium pentru evenimente!

Intrebari frecvente despre Taxi photobooth Iasi

Ce este un taxi photobooth și cum funcționează?

Un taxi photobooth este o mașină portabilă de fotografiat care are forma unui taxi. Participanții la eveniment pot intra în mașină și pot face fotografii distractive cu diferite teme și accesorii. Fotografiile pot fi imprimate imediat sau partajate online.

Ce tipuri de accesorii sunt disponibile într-un taxi photobooth?

Accesorii precum pălării, ochelari, mustăți, boabe de bumbac și multe altele sunt disponibile în funcție de furnizorul de servicii. De asemenea, clienții pot solicita furnizorului să aducă accesorii suplimentare sau să personalizeze accesorii existente pentru evenimentul lor.

Cât costă închirierea unui taxi photobooth pentru evenimente?

Costul închirierii unui taxi photobooth pentru evenimente poate varia în funcție de durata evenimentului, numărul de participanți și serviciile suplimentare solicitate de clienți. Este recomandat să contactați furnizorul de servicii pentru a primi o estimare personalizată a costurilor.

Ce este inclus în serviciile de închiriere a unui taxi photobooth pentru evenimente?

Serviciile de închiriere a unui taxi photobooth pentru evenimente pot include set-up-ul și demontarea taxiului, un operator care ajută participanții, accesorii, fotografii instantanee și opțiuni de personalizare a fotografiilor. Clienții pot solicita și servicii suplimentare precum album foto, fotografiile în format digital, video sau partajare online.

Pot să personalizez taxiul photobooth pentru evenimentul meu?

Da, majoritatea furnizorilor de servicii de închiriere a taxiului photobooth permit personalizarea taxiului și a fotografiilor pentru a se potrivi cu tematica evenimentului. Clienții pot solicita personalizarea fundalurilor, temelor, textelor sau a logo-ului pentru a crea o experiență personalizată și memorabilă pentru evenimentul lor.

APEL TELEFONIC
TRIMITE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri la intrebarile tale. Cum te pot ajuta?