Pentru o petrecere memorabila!
Tel / WhatsApp
Pentru o petrecere memorabila!

Fum greu Iasi

Fum greu Iasi

Fum greu Iasi sau gheata carbonica Iasi. Vă doriți să adăugați un plus de atmosferă și dramatism la evenimentul dumneavoastră special? Firma noastră vă oferă o soluție creativă și spectaculoasă: fumul greu pentru nunti, botezuri, petreceri corporate și alte tipuri de petreceri!

Fumul greu este o substanță care creează un efect dramatic și misterios în timpul evenimentelor. Datorită densității sale mai mari decât cea a fumului obișnuit, fumul greu persistă mai mult timp în aer, oferind o atmosferă magică și fascinantă.

Serviciile noastre de fum greu sunt ideale pentru a adăuga un plus de originalitate și spectaculozitate în timpul tăierii tortului, dansurilor sau altor momente cheie ale evenimentului dumneavoastră. De asemenea, fumul greu poate fi utilizat pentru a crea un efect de ceață densă și misterioasă într-un spațiu mare sau în aer liber, oferind o ambianță unică și fascinantă.

Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru evenimentul dumneavoastră, adaptându-se nevoilor și cerințelor dvs. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau orice alt tip de petrecere, serviciile noastre de fum greu vă vor ajuta să adăugați un plus de originalitate și spectaculozitate.

Fum greu Iasi
Fum greu Iasi

Fum greu Iasi potrivit pentru petreceri

Serviciile noastre de fum greu in Iasi sunt potrivite pentru o varietate de tipuri de petreceri și evenimente, atât pentru evenimente formale, cât și pentru petreceri mai informale. Iată câteva exemple de tipuri de petreceri unde se potrivește utilizarea fumului greu:

 1. Nunti – Fumul greu poate fi utilizat pentru a crea un efect spectaculos și dramatic în timpul primului dans al mirilor sau în timpul tăierii tortului.
 2. Botezuri – Fumul greu poate fi utilizat pentru a adăuga o notă specială în timpul ceremoniei de botez sau pentru a crea o atmosferă unică și misterioasă la petrecerea de după.
 3. Petreceri corporate – Fumul greu poate fi utilizat pentru a adăuga un plus de originalitate și profesionalism la petrecerile corporate sau evenimente de afaceri.
 4. Petreceri de dans – Fumul greu este ideal pentru a crea un efect de ceață densă și misterioasă, oferind o ambianță unică și fascinantă la petrecerile de dans.
 5. Petreceri de Halloween – Fumul greu poate fi utilizat pentru a crea un efect supranatural și misterios, perfect pentru petrecerile de Halloween.
 6. Spectacole de teatru sau concerte – Fumul greu este un efect special popular în spectacolele de teatru sau concerte, oferind o atmosferă unică și dramatică.

În general, fumul greu poate fi utilizat la orice tip de petrecere sau eveniment care dorește să aducă un plus de dramatism și originalitate. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru evenimentul dumneavoastră, adaptându-se nevoilor și cerințelor dvs.

Preturi fum greu Iasi – Pachete

Serviciile noastre de fum greu Iasi pentru nunti, botezuri și alte tipuri de evenimente sunt disponibile la prețuri accesibile, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Vă prezentăm mai jos prețurile noastre pentru serviciul de fum greu:

 • Pret: 600 Ron

Comanda acum FUM GREU IASI pentru evenimentul tau indiferent ca este vorba despre nunta, botez, petrecere onomastica, petrecere aniversara, petrecere corporativa sau alte tipuri de petreceri.

Fum greu Iasi

De ce sa alegi Fum Greu Iasi sau Gheata Carbonica

Există mai multe motive pentru a alege fumul greu pentru evenimentul tău. Iată câteva dintre ele:

 1. Ambianță impactanta. Fumul greu poate crea o ambianță dramatică și misterioasă, adăugând o atmosferă unică și captivantă la evenimentul tău. Acest efect este perfect pentru evenimente tematice de Halloween sau de carnaval.
 2. Luminozitate îmbunătățită. Fumul greu îmbunătățește luminozitatea și vizibilitatea efectelor luminoase, cum ar fi laserele și luminile stroboscopice. Astfel, acesta poate adăuga un efect special și impresionant la show-ul tău de lumini.
 3. Fotografii spectaculoase. Fumul greu poate crea un fundal dramatic pentru fotografii, adăugând o dimensiune suplimentară la pozele tale. De asemenea, acesta poate crea imagini impresionante și artistice, care pot fi utilizate în urma evenimentului.
 4. Vizibilitate îmbunătățită a efectelor speciale. Fumul greu poate crește vizibilitatea efectelor speciale, precum confetti sau artificii, creând astfel o experiență mai impresionantă și mai captivantă pentru participanții la eveniment.
 5. Personalizabil. Fumul greu este disponibil într-o varietate de culori, permițând astfel personalizarea la tema evenimentului tău. Clienții pot solicita culori speciale, cum ar fi roz, mov sau roșu, sau pot alege un efect de tranziție între culori.

Toate acestea fac din fumul greu o opțiune atractivă pentru orice tip de eveniment, adăugând un efect dramatic și special la show-ul tău de lumini și creând o atmosferă unică și captivantă pentru participanții la eveniment.

Alte tipuri de servicii pentru evenimente

Oferim prețuri si oferte competitive pentru serviciile lor de photobooth, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență excelentă la un preț accesibil.  Compania poate fi disponibilă la o gamă largă de evenimente, inclusiv nunți, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, zile onomastice, lansări de produs și multe altele.

Mai mult decat atat iti putem confirma disponibilitatea pentru orice serviciu din lista de mai sus instant. Asadar va invitam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru orice intrebare suplimentare referitoare la serviciile noastre premium pentru evenimente!

Intrebari frecvente despre Fum greu Iasi sau gheata carbonica

Ce este fumul greu și cum este produs?

Fumul greu este un tip de fum gros și dens, produs prin încălzirea unui lichid special într-un dispozitiv numit mașină de fum greu. Acest lichid special conține glicerină, care îi conferă densitatea și grosimea.

Este fumul greu sigur pentru sănătatea oamenilor?

Fumul greu este sigur pentru utilizare în interior, dar trebuie să fie utilizat cu precauție. Acesta poate fi iritant pentru căile respiratorii și poate provoca o senzație de usturime la nivelul ochilor. Este important să se asigure o bună ventilare a spațiului și să se evite utilizarea prelungită în spații mici.

Pot fumul greu fi personalizat în funcție de tema evenimentului meu?

Da, fumul greu poate fi personalizat în funcție de tema evenimentului tău. Acesta poate fi colorat în diferite nuanțe, cum ar fi albastru, roșu sau verde, pentru a se potrivi cu tematica evenimentului tău.

Cât timp poate fi utilizat fumul greu la eveniment?

Durata de utilizare a fumului greu depinde de capacitatea mașinii de fum greu. Aceasta poate fi de la câteva minute până la câteva ore, în funcție de dimensiunea evenimentului și de nevoile clienților.

Cum se curăță fumul greu după eveniment?

Este important să se asigure o bună ventilare a spațiului după utilizarea fumului greu și să se aștepte până când fumul s-a dispersat înainte de a începe curățarea. Mașina de fum greu trebuie curățată cu soluție specială de curățare și trebuie respectate instrucțiunile producătorului pentru a evita deteriorarea acesteia.

APEL TELEFONIC
TRIMITE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri la intrebarile tale. Cum te pot ajuta?