Pentru o petrecere memorabila!
Tel / WhatsApp
Nunta, Botez sau petrecere corporate!

Arcada baloane Iasi

Arcade baloane Iasi

Serviciile de arcade baloane din Iași reprezintă o opțiune populară pentru organizarea unor evenimente deosebite. Aceste servicii oferă o gamă largă de decoruri din baloane, care pot fi personalizate în funcție de tematica și stilul evenimentului.

Indiferent dacă organizăm o petrecere de copii, o nuntă, o aniversare sau un eveniment de afaceri, decorurile din baloane sunt o alegere potrivită pentru a aduce o notă de culoare și veselie în atmosfera evenimentului. Serviciile de arcade baloane din Iași includ crearea de arcade spectaculoase, baloane de eliberare, perdele din baloane, sculpturi din baloane și multe alte opțiuni de decorare.

Arcadele din baloane pot fi personalizate în funcție de tema și culorile evenimentului, astfel încât să se potrivească perfect cu conceptul general. Aceste arcade pot fi folosite pentru a decora intrarea în locul evenimentului sau pentru a separa zonele de petrecere într-un mod original și distractiv.

Arcade baloane Iasi
Arcade baloane Iasi

La ce evenimente se utilizeaza arcade baloane Iasi?

Arcadele din baloane pot fi utilizate într-o varietate de evenimente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Acestea pot fi personalizate în funcție de tema și culorile evenimentului și pot fi utilizate pentru a decora intrarea, zona de dans, masa principală sau pentru a delimita zonele de petrecere.

Iată câteva exemple de evenimente unde se pot utiliza arcadele din baloane:

 1. Nunti si botezuri
 2. Aniversări si petreceri de copii
 3. Baby Shower
 4. Petreceri revelion sau petreceri de Crăciun
 5. Ziua Îndrăgostiților
 6. Evenimente corporative

Arcadele din baloane sunt potrivite și pentru organizarea unui Baby Shower. Acestea pot fi personalizate în culorile preferate ale viitorilor părinți și pot fi utilizate pentru a decora zona de petrecere sau pentru a crea un fundal pentru fotografii.

De ce sa alegi Arcade Baloane Iasi?

Există mai multe motive pentru a alege arcade baloane pentru evenimentul tău. Iată câteva dintre ele:

 1. Decor unic și distractiv. Arcadele de baloane oferă un decor unic și distractiv pentru orice tip de eveniment, indiferent dacă este vorba de o nuntă, o petrecere de botez sau o petrecere de aniversare. Aceste arcade pot fi personalizate în funcție de tema evenimentului și pot fi amplasate oriunde este nevoie.
 2. Variație de culori. Arcadele de baloane oferă o varietate de culori și forme care pot fi alese pentru a se potrivi cu tema evenimentului. Clienții pot selecta culorile preferate sau pot solicita un aranjament special de culori pentru arcade.
 3. Atracție vizuală. Arcadele de baloane reprezintă o atracție vizuală pentru participanți și sunt perfecte pentru a face fotografii. De asemenea, arcadele pot fi utilizate ca fundal pentru fotografii sau pentru crearea de zone speciale pentru fotografii.
 4. Durabilitate. Arcadele de baloane sunt construite din baloane de calitate superioară și sunt tratate cu o substanță specială pentru a le proteja împotriva dezumflării timpurii. Aceasta înseamnă că arcadele pot fi utilizate pentru perioade mai lungi de timp și pot fi reutilizate pentru alte evenimente.
 5. Flexibilitate. Arcadele de baloane pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților și pot fi amplasate în diferite locații, cum ar fi pe scena evenimentului sau pe parcursul traseului de defilare pentru o paradă. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate în interior sau în exterior, în funcție de necesitățile evenimentului.

Toate acestea fac din arcadele de baloane o opțiune atractivă pentru orice tip de eveniment, aducând un decor unic și distractiv, creând o atracție vizuală și fiind personalizabile în funcție de nevoile și preferințele clienților.

Alte tipuri de servicii pentru evenimente

Oferim prețuri si oferte competitive pentru serviciile de arcade baloane Iasi, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență excelentă la un preț accesibil.  Compania poate fi disponibilă la o gamă largă de evenimente, inclusiv nunți, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, zile onomastice, lansări de produs și multe altele.

Mai mult decat atat iti putem confirma disponibilitatea pentru orice serviciu din lista de mai sus instant. Asadar va invitam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru orice intrebare suplimentare referitoare la serviciile noastre premium pentru evenimente!

Intrebari frecvente despre Arcade Baloane Iasi

Ce sunt arcadele de baloane și cum sunt realizate?

Arcadele de baloane sunt structuri create din baloane umflate cu aer sau cu heliu, legate într-un mod specific pentru a crea o formă sau o structură specifică. Acestea pot fi create manual sau cu ajutorul unei mașini specializate.

Pot arcadele de baloane fi personalizate pentru evenimentul meu?

Da, arcadele de baloane pot fi personalizate în funcție de tema și culorile evenimentului tău. Clienții pot solicita arcade de baloane cu forme sau modele speciale, precum litere, cifre sau animale.

Cât durează arcadele de baloane?

Durata de viață a arcadelelor de baloane depinde de cât timp sunt expuse la soare, căldură, frig sau umiditate. Cu toate acestea, arcadelele de baloane sunt tratate cu o substanță specială pentru a le proteja împotriva dezumflării timpurii și pot fi utilizate timp îndelungat.

Cum sunt amplasate arcadele de baloane la eveniment?

Arcadele de baloane pot fi amplasate oriunde este necesar în cadrul evenimentului tău, inclusiv pe scena evenimentului, pe parcursul traseului de defilare sau în zona de petrecere. Pentru a fixa arcadelele, se folosesc greutăți speciale sau suporturi.

Sunt arcadele de baloane potrivite pentru evenimente în interior sau în exterior?

Da, arcadele de baloane sunt potrivite pentru evenimente atât în interior, cât și în exterior. Acestea pot fi adaptate la diferite tipuri de medii și pot fi utilizate în diferite contexte, cum ar fi nunți, petreceri de aniversare, petreceri de botez sau parade.

APEL TELEFONIC
TRIMITE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri la intrebarile tale. Cum te pot ajuta?