Pentru o petrecere memorabila!
Tel / WhatsApp
Pentru o petrecere memorabila!

Bar mobil Iasi (Cocktail Bar Iasi)

Bar Mobil Iasi sau Cocktail Bar

Barul mobil pentru petreceri este o modalitate inovatoare și distractivă de a aduce băuturi răcoritoare și cocktail-uri într-un mod mobil și flexibil la orice petrecere sau eveniment. Barul mobil este, de obicei, o structură portabilă, care poate fi instalată într-un loc adecvat pentru evenimentul respectiv.

Barul mobil poate fi personalizat cu diverse băuturi alcoolice sau non-alcoolice, în funcție de preferințele oaspeților. În plus, barmanii mobili sunt specializați în prepararea și amestecarea băuturilor într-un mod distractiv și interactiv, astfel încât invitații să se poată bucura de un cocktail proaspăt preparat, în timp ce socializează cu ceilalți.

Barul mobil este o opțiune excelentă pentru o varietate de evenimente, inclusiv nunți, petreceri de botez, petreceri de companie, aniversări, petreceri tematice sau orice altă ocazie specială. Acesta poate fi personalizat pentru a se potrivi temei evenimentului și poate fi plasat oriunde este necesar, inclusiv în grădină, pe plajă, pe terasă sau într-un spațiu interior adecvat.

Bar mobil Iasi
Cocktail bar Iasi

La ce evenimente se potriveste Bar Mobil Iasi?

Barul mobil pentru petreceri se potrivește pentru o varietate de evenimente, inclusiv:

 1. Nunti – Barul mobil poate fi o modalitate excelentă de a adăuga un element de eleganță la nunți și de a oferi invitaților băuturi răcoritoare și cocktail-uri personalizate.
 2. Botezuri – Barul mobil poate fi o modalitate distractivă și interactivă de a oferi invitaților băuturi răcoritoare și cocktail-uri non-alcoolice la petrecerea de botez.
 3. Aniversări – Barul mobil poate fi o atracție distractivă la petrecerile de aniversare și poate oferi invitaților băuturi răcoritoare și cocktail-uri personalizate.
 4. Petreceri de companie – Barul mobil poate fi o modalitate excelentă de a îmbunătăți moralul la locul de muncă și de a crea o legătură între colegi prin oferirea de cocktail-uri personalizate și băuturi răcoritoare.
 5. Petreceri tematice – Barul mobil poate fi personalizat pentru a se potrivi cu tema evenimentului, oferind invitaților o experiență autentică și distractivă.
 6. Târguri și expoziții – Barul mobil poate fi o modalitate inovatoare de a atrage atenția vizitatorilor la standuri și la expoziții, oferindu-le băuturi răcoritoare și cocktail-uri personalizate.
Nunta, botez, aniversare sau petrecere corporate

Preturi Selfie 360 Iasi

Eveniment +160 pers

Service și logistică - 20 lei/pers.
45 lei/ pers.
5 cocktail-uri.
2 cocktail-uri non-alcoolice.
3 tipuri de shots.
Bar modern și versatil în orice decor.
Barmani profesioniști.
Ingrediente premium.

Eveniment 70-150 pers

Service și logistică - 25 lei/pers.
50 lei/ pers.
5 cocktail-uri.
2 cocktail-uri non-alcoolice.
3 tipuri de shots.
Bar modern și versatil în orice decor.
Barmani profesioniști.
Ingrediente premium.

Eveniment 20-60 pers

Service și logistică - 30 lei/pers.
60 lei/ pers.
5 cocktail-uri.
2 cocktail-uri non-alcoolice.
3 tipuri de shots.
Bar modern și versatil în orice decor.
Barmani profesioniști.
Ingrediente premium.

De ce sa alegi un bar mobil sau cocktail bar pentru evenimentul tau?

Există mai multe motive pentru a alege un bar mobil pentru evenimentul tău. Iată câteva dintre ele:

 1. Variație de băuturi. Un bar mobil poate oferi o varietate mai mare de băuturi și cocktail-uri decât ar putea fi oferite de un bar fix, deoarece un bar mobil poate fi echipat cu toate ingredientele necesare pentru a prepara diferite tipuri de băuturi.
 2. Flexibilitate. Un bar mobil poate fi poziționat oriunde este necesar, deoarece nu necesită un spațiu fix și nu este dependent de instalațiile de apă sau de canalizare. De asemenea, poate fi personalizat pentru a se potrivi cu tema evenimentului.
 3. Serviciu personalizat. Un bar mobil oferă un serviciu personalizat și poate fi configurat pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele clienților, inclusiv opțiuni personalizate de meniu și decor.
 4. Atmosferă interactivă. Un bar mobil poate oferi o atmosferă interactivă și distractivă pentru participanții la eveniment, oferind ocazia de a interacționa cu barmanii și de a experimenta băuturi noi.
 5. Eficientizare serviciilor. Un bar mobil poate eficientiza serviciile de băuturi la eveniment, eliminând necesitatea de a avea mai mulți barmani și de a muta oamenii într-un spațiu fix pentru a comanda băuturi.

Toate acestea fac din barul mobil o opțiune atractivă pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba de nunți, petreceri de aniversare sau petreceri corporative.

Alte tipuri de servicii pentru evenimente

Oferim prețuri si oferte competitive pentru serviciile lor de bar mobil sau cocktail bar Iasi, astfel încât clienții să poată beneficia de o experiență excelentă la un preț accesibil.  Compania poate fi disponibilă la o gamă largă de evenimente, inclusiv nunți, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, zile onomastice, lansări de produs și multe altele.

Mai mult decat atat iti putem confirma disponibilitatea pentru orice serviciu din lista de mai sus instant. Asadar va invitam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru orice intrebare suplimentare referitoare la serviciile noastre premium pentru evenimente!

Intrebari frecvente despre Bar Mobil Iasi (Cocktail Bar Iasi)

Ce este un bar mobil sau un cocktail bar pentru evenimente?

Un bar mobil sau un cocktail bar pentru evenimente este un bar portabil care oferă băuturi și cocktail-uri pentru participanții la eveniment. Aceste baruri mobile pot fi personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului dumneavoastră și pot oferi o varietate de opțiuni de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

Cât costă închirierea unui bar mobil sau a unui cocktail bar pentru evenimente?

Costul închirierii unui bar mobil sau a unui cocktail bar pentru evenimente poate varia în funcție de durata evenimentului, numărul de participanți și opțiunile de băuturi selectate. Este recomandat să contactați furnizorul de servicii pentru a primi o estimare personalizată a costurilor.

Ce tipuri de băuturi sunt disponibile la un bar mobil sau cocktail bar pentru evenimente?

Furnizorii de servicii de bar mobil sau cocktail bar pentru evenimente oferă o gamă largă de opțiuni de băuturi alcoolice și non-alcoolice, inclusiv cocktail-uri clasice și personalizate, bere, vin și băuturi răcoritoare. Clienții pot solicita și opțiuni de băuturi personalizate pentru a se potrivi cu tema evenimentului lor.

Ce este inclus în serviciile de închiriere a unui bar mobil sau a unui cocktail bar pentru evenimente?

Serviciile de închiriere a unui bar mobil sau a unui cocktail bar pentru evenimente pot include personalizarea barului, barmani profesioniști, băuturi și accesorii precum pahare și gheață. Clienții pot solicita și servicii suplimentare precum asistența în planificarea meniului sau personalizarea decorului.

Pot să personalizez barul mobil sau cocktail bar pentru evenimentul meu?

Da, majoritatea furnizorilor de servicii de bar mobil sau cocktail bar pentru evenimente permit personalizarea barului și a meniului pentru a se potrivi cu tematica evenimentului. Clienții pot solicita personalizarea fundalurilor, temelor, textelor sau a logo-ului pentru a crea o experiență personalizată și memorabilă pentru evenimentul lor.

APEL TELEFONIC
TRIMITE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri la intrebarile tale. Cum te pot ajuta?